Sari la conținut

Ce a ales Zora, fetiţa lui Jojo, de pe tăviţă. Ce meserie va avea micuţa

Vezi gGalerie foto

Motiv de sărbătoare în familia lui Jojo şi a lui Paul Ipate. Fetiţa celor doi, Zora, a împlinit un anişor, prilej în care a avut loc petrecerea tradiţională unde i s-a rupt turta. Ce credeţi că a ales micuţa de pe tăviţă?

Petrecerea a avut loc în cadru restrâns, iar Jojo, Cătălina Grama, a povestit pe blogul ei câteva detalii, printre care şi obiectele alese de micuţă de pe tăviţă.

Am sărbătorit turta Zorei într-un cerc restrâns, alături de familie şi de naşii ei. Nu am făcut nimic cu fast, ci totul foarte simplu şi drăguţ aşa cum sărbătorim noi de obicei când ne strângem. Am avut şi muzică frumoasă de chitară, şi casa plină de copii, şi flori şi iubire.
Pe cuvânt că nu neputeam dori mai mult. Pentru că la botez am avut destul de mulţi invitaţi, am preferat sărbătorim împlinirea unui anişor a zanutei noastre în intimitate. Am fost întrebată dacă Zora a plâns când i s-a tăiat din păr sau atunci când i s-a rupt tarta. Deloc! Zora a întins mai întâi mâna către perle, însă a luat cheile de la maşină. Apoi către chitară, însă a luat o foarfecă. În cele din urmă, a ridicat convinsă stetoscopul, aşa că toată lumea a ajuns la concluzia vom avea o doctoriţă. În orice caz,vă spun cu mâna pe inimă că şi eu şi Paul am plutit de fericire.

Vezi mai multe imagini de la petrecerea Zorei în galeria foto de mai jos, dar şi în vlogul postat de Jojo.
 

Sursa foto şi video: Catalina Grama

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!