Sari la conținut

Cum a decurs prima noapte împreună a lui Smiley și a Ginei Pistol, în calitate de părinți

Gina și Smiley sunt proaspeții părinți ai unei fetițe absolut minunate. Anunțul nașterii micuței a fost făcut de fericitul tătic, printr-un vlog postat pe canalul personal de Youtube.

Gina Pistol a născut pe 9 martie, prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă. Cuplul și-a adus fetița acasă și au împărtășit fanilor impresii despre prima noapte petrecută împreună cu ea.

După ce vedeta a fost externată, ea și Smiley au făcut un video scurt în care povestesc despre prima noapte petrecută în trei.

„Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă. Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și este minunată. Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei", a mai spus Smiley, în clipul video de pe Facebook.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!