Sari la conținut

Cum arată fetiţa lui Sore, la 2 anişori. Artista a făcut publice primele imagini cu Erin

Vezi gGalerie foto

Sore a trecut la statutul de mămică în urmă cu doi ani, dar până acum şi-a ținut fetița departe de ochii publicului.Cu toate acestea, în urmă cu trei zile, micuţa Erin a împlinit 2 ani, aniversare pe care Sore a ținut să o marcheze pe blogul său personal, unde a publicat și primele imagini cu fetiţa.

Pe lângă imagini, Sore i-a scris şi o scrisoare micuţei Erin, pe care a postat-o pe blogul personal.

Acum doi ani deveneam mămică. În ziua de 25 martie 2016, am simțit că timpul și-a schimbat însemnătatea, că cerul are alte culori, că eu sunt alta decât mă știam până atunci și că, bineînțeles, tu ești totul”, şi-a început Sore scrisoarea.

„Nu am să îți neg cât de speriată am fost în primele săptămâni, luni, deși aproape totul îmi venea natural.. Eram speriată să nu cumva să îți greșesc, să nu cumva să nu fiu suficient de bună.. atâta presiune am pus pe mine, cum probabil fiecare mămică face la rândul ei, la primul copil.

Apoi, când ai început să mănânci și să vorbești, mi-am dat seama că fac treaba bună, deși n-am fost vreodată un as în bucătărie, tu păreai să mănânci cu poftă din puree-uri, semn că gust aveau.

Mai târziu ai făcut primii pași iar eu toată fericită, am lăcrimat dar m-am și panicat. La prima ta febra, m-am întors din drumul spre concert pentru că nu se putea să treci fără mine prin asta. Doar eu știu câte îmi treceau prin minte când te țineam la piept. Mulți au râs, că e doar o febra, însă pentru mine era prima și nu doream decât să îți iau eu durerea și tu să razi. Au fost cei mai frumoși ani din viață mea și ți se datorează în totalitate. Și așa cum am spus și când eram însărcinată… îți mulțumesc pentru că m-ai ales să îți fiu mamă!

(...)

Ți-am șoptit la ureche tot ce îți doresc de aici înainte și nici nu are rost să mai scriu și în cuvinte, pentru că simt că nimic nu poate face sens în vorbe că să transmită ce simt în fiecare clipă în care te privesc”, a scris Sore, pe blogul ei.

Sursa foto: Facebook, soreonline


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!