Sari la conținut

Dana Rogoz, despre experiența alăptării celui de-al doilea copil

Dana Rogoz, mămică pentru a doua oară de aproape jumătate de an, a povestit pe blogul personal despre experiența alăptării micuței Lia.

Actrița a mărturisit că alăptarea a curs mult mai lin și mai firesc acum, cu al doilea copil, și că nu a întâmpinat decât o singura problemă pe parcursul celor 5 luni: angorjarea unuia dintre sâni, pe când Lia avea o lună și jumătate.
“Acum, în schimb, a fost altfel. Infinit mai ușor. Știam ce am de făcut, corpul și mintea știau ce au de făcut, eram mai stăpână pe mine și eliminasem cu bunăștiibță presiuni exterioare nejustificate. Și am avut astfel parte de un început nesperat de bun”, a scris actrița pe blog.

Mai mult, Dana a vorbit pe un ton extrem de prietenos, subliniind că nu este în regulă să judecăm nicio mamă, deoarece nu știm prin ce a trecut: “experiențele mele foarte diferite m-au facut să mă gândesc, o dată în plus, că nu e ok sa judeci nicio mamă, caci SIGUR NU ȘTII PRIN CE TRECE. Da, poate că și ție ți-a fost greu, poate că ai simțit că ai făcut eforturi supraomenești, dar poate altei femei îi e și mai greu.”

► Citește și: Dana Rogoz, despre naștere. Cele mai intime detalii

Mai multe despre întreaga experiență aici.

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!