Sari la conținut

Dana Rogoz, despre naștere. Cele mai intime detalii

Dana Rogoz a născut-o în data de 20 mai pe minunata Lia, fetița ei. Actrița a devenit mămică pentru a doua oară și le-a dat vestea fanilor ei pe contul personal de Instagram, unde a și postat prima imagine cu micuța, însoțită de un mesaj emoționant.

Dana Rogoz spune că își aduce aminte că a intrat în maternitate la ora 5:30 dimineața, având geanta pregătită pentru naștere și fața acoperită cu masca de protecție, plângând.

► Citește și: Dana Rogoz a născut! Prima fotografie cu fetița ei

"Nu cred că dormisem mai mult de o oră. Și nu cred că mai trăisem vreodată până atunci așa emoții. Îmi făcusem testul covid cu o zi înainte, ieșise negativ, totul mergea conform planului. Dar emoțiile... oh Doamne... copleșitoare! Pe de o parte eram fericită și nerăbdătoare să îmi întâlnesc fetița, pe de altă parte mă rugam întruna ca ea să fie sănătoasă și să nu apară nicio problemă în timpul nașterii. Și mai era și gândul că în acest moment important al familiei noastre voi fi singură", scrie Dana Rogoz pe blogul ei.

Ea scrie că la ora 5:30 era în fața spitalului, iar băiețelul ei a făcut eforturi pentru a rămâne treaz pe drum, pentru a-și lua la revedere de la ea. Înainte să intre în spital, și-a îmbrățișat familia, apoi a intrat în cortul de triaj și le-a spus cadrelor medicale de la intrare, cu o voce tremurândă: “Am venit să nasc.”

"Am intrat apoi în salon, am început să îmi desfac bagajul și să mă pregătesc pentru marele moment. Când a venit o asistentă să mă ia în sala de nașteri, am început iar să plâng. Am rugat-o să mă mai aștepte câteva secunde până îmi sun soțul să îl anunț: “Gata, Radu, plec spre sala de nașteri“.

Dana Rogoz povestește că deși intervenția începuse, ea încă tremura, plângea și se ruga ca fetița ei să fie sănătoasă.

Citește și: Dana Rogoz, cu sinceritate despre kilogramele de după naștere

“Abia pe la ora 10 am ajuns înapoi în salon și le-am rugat pe asistente să îmi întindă telefonul să-l sun pe Radu. Nu îi dăduse nimeni nicio veste până la acea oră, deși Lia Elena se născuse la 8:36, așa că atunci când mi-a răspuns era deja panicat: „Ce s-a întâmplat?” Mi-a strigat în ureche, fiindu-i teamă că dacă până la ora aia nu primise niicun semn, ar fi putut să fie ceva în neregulă cu fetița noastră sau cu mine”, adaugă ea.

► Citește mai mult pe danarogoz.com

Sursa foto danarogoz.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!