Sari la conținut

Dana Rogoz este însărcinată! A dezvăluit și sexul copilului!

Vezi gGalerie foto

De Crăciun toată lumea primește cadouri. Unii primesc jucării, alții excursii, programări la spa, dar nimic nu se compară cu vestea de a primi în dar un bebeluș.

Dana Rogoz a avut parte de un cadou special anul acesta de Crăciun. Tocmai a aflat că este însărcinată cu o fetiță! Yaaaay!

Și iată ce a scris actrița pe blogul ei:

„Îmi tremură mâinile pe tastatură... DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți.”

Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir și au împreună un băiețel, Vlad Luca.

Citește și: Dana Rogoz și Vlad Luca

„Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, imi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arăta casa noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt... tot. Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil”, scrie ea.

Bine ai revenit in club, Dana! Îți urăm o sarcină ușoară și să te bucuri din nou pe deplin de această perioadă minunată!

Citește și: Dana Rogoz, scrisoare emoționantă pentru băiețelul ei. "10 pentru tine"
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!