Sari la conținut

Dana Rogoz, jignită de profesori, pentru un comentariu inofensiv. “E șocant să citesc aceste mesaje venite din partea unor profesori.”

Vezi gGalerie foto

Cu ocazia Zilei Educației, sărbătorită în data de 5 octombrie, profesorii din sistemul de învățământ de stat au avut zi liberă, motiv pentru care copiii au fost nevoiți să rămână acasă. În acest context, Dana Rogoz a postat un mesaj ușor ironic cu privire la faptul că de Ziua Educației oprim procesul educării din școli, lăsând copiii  acasă.

„Azi scolile au fost inchise, pentru a sarbatori Ziua Educatiei acasa. Logic. Doar nu la scoala. Asa cum si de 1 Mai e zi libera de la serviciu. Plus ca educatia se face acasa, domne’. Eu m-am mirat ca nu ne-au dat teme. Lasand gluma la o parte, chiar m-am distrat azi cu amandoi acasa. Am amanat tot ce aveam de facut in prima parte a zilei si m-am jucat cu ei. Ba chiar am facut si un salam de biscuiti impreuna, ca in vremurile bune”, a scris Dana Rogoz.

Comentariul a fost preluat apoi de mediul online, unde foarte mulți internauți, printre care mame și profesori, au jignit-o pe Dana, pe motivul că este o mamă comodă, care consideră că educația se face numai în școală, nu acasă.

Dana nu a întârziat să le răspundă, profund dezamăgită de faptul că mesajul i-a fost interpretat necorespunzător și că a fost jignită de mulți profesori si părinți: “Unii profesori au vrut neaparat sa imi transmita ca sunt "proasta" sau "vedeta de kk" si alte astfel de mesaje vulgare. Pentru mine e socant sa citesc aceste mesaje venite din partea unor profesori. Public, in ochii tuturor, de pe profiluri in care isi adauga cu mandrie functia de cadre didactice. As vrea si eu sa le transmit ca mesajele lor nu ma jignesc atat de tare pe mine, cat ii jignesc - in mod indirect - pe toti profesorii minunati pe care eu i-am intalnit ca eleva, dar si ca mama.”


Vedeți mai jos întregul comentariu!


 


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!