Sari la conținut

Du-te în pi..a mă-tii și pune-ți produsele! România, 2017

Lidl Mangalia, 9 iunie 2017 – Intru să iau o apă și pahare de plastic, câteva mere și ce s-o mai lipi, că mereu se lipește ceva extra de mână. Ajung cu cele 3 produse ale mele la casă și mă uit deznădăjduită în față. O coadă lungă se întindea la singura casă deschisă. În mașină sigur nimeni nu mai avea răbdare. După drumul ploios de la București la Mangalia și frigul care ne încolțea, deși calendarul arăta plină vară, toți voiam să ajungem. Să aruncăm un ochi la mare și să ne apucăm de pregătit nunta la care am fost și invitați-rude și decoratori și entertaineri – aici, toate meritele către Ana.

Scot telefonul să îl anunț pe Pisicul consort că va mai dura câteva minute. În timp ce vorbeam, aud că s-a mai deschis o casă și văd cu coada ochiului cum, prin stânga mea, se strecoară un cuplu, nici tineri, nici bătrâni, să zicem undeva pe la 60 ani. Inițial am crezut că se vor repoziționa la casa nou deschisă.

Surpriză! Indivizii își plasează ditamai căruțul fix în fața mea și încep să care produsele pe bandă.

Rămân siderată și primul impuls este să mă fac că n-am văzut. Îmi aduc apoi aminte de tot ce o învăț pe Ana. Să își apere drepturile și poziția, să rămână  fermă atunci când știe că are dreptate, să fie civilizată și să pretindă același lucru de la semenii ei. Brusc, mă decid să vorbesc.

► Citeşte şi Aici nu suntem la piaţă!

-Nu vă supărați, tocmai mi-ați luat-o în față
-Păi dacă vorbeai la telefon!

(…)

Le repet obsesiv că nu este normal și civilizat ce au făcut, că au păr alb în cap și ar fi trebuit ca odată cu el să dobândească și minimele norme de comportament. În acel moment, tot „doamna” aruncă bomba finală, dimpreună cu un sac de cartofi pe banda casei

„Da du-te, mă, în pi..a mă-tii și pune-ți produsele, că m-ai disperat!”

(…)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!