Sari la conținut

Eva Longoria, shooting superb înainte de a deveni mămică. La 43 de ani, va aduce pe lume primul copil

Eva Longoria, celebra actriţă din Neveste disperate, a realizat un shooting superb cu burtica la vedere, pentru coperta unei reviste internaţionale. Frumoasa brunetă de la Hollywood va deveni mamă pentru prima oară, urmând să nască un  băieţel la sfârşitul acestei luni.

În data de 13 mai, de Ziua Internaţională a Mamei, Eva a distribuit pe contul ei de Instagram o poză cu burtica de gravidă la vedere şi a transmis un mesaj emoţionant.

"Este prima dată când sărbătoresc Ziua Mamei! La mulţi ani tuturor mamelor din lume! Vă doresc tuturor să fiţi apreciate pentru ceea ce faceţi. Şi la mulţi ani mamei mele, Ella; eşti cea mai bună mamă din lume!", a transmis actriţa.

După două mariaje eșuate, se pare că Eva și-a găsit liniștea alături de José 'Pepe' Bastón, un om de afaceri de 49 de ani, cu care s-a  cuplat în 2013 şi căsătorit în 2016.
 

Galerie foto

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti