Sari la conținut

Felicia Filip: Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

După ce zeci de ani a cucerit cele mai mari scene ale lumii, a primit numeroase distincții și premii și a fost apreciată pentru talentul  și dăruirea artistică, doamna Felicia Filip a dovedit că, pe lângă un artist emerit este și un manager extraordinar. Din 2014 se află la conducerea Operei Comice pentru Copii. În acești ani a reușit să pună instituția pe o poziție de top în harta culturală a Bucureștiului.

Am avut privilegiul să îmi petrec câteva luni bune la Opera Comică pentru Copii și spun cu mâna pe inimă că nu mi-aș fi închipuit că lucrurile pot sta astfel într-o instituție de stat.

De la volumul și calitatea muncii, până la profesionalismul fiecărui angajat și fluxul activităților, Opera Comică pentru Copii poate fi dată ușor drept exemplu de management bine făcut multor companii private.
În prima lună a colaborării mele cu OCC în calitate de blogger oficial, mi-am dorit foarte mult un interviu cu doamna Felicia Filip, pentru că o consider un adevărat model și o sursă de inspirație. Sunt convinsă că o să-mi dați dreptate.

    Cariera dumneavoastră nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Ați dus numele României pe cele mai mari scene ale lumii și ați încântat sute de mii de spectatori. Cum ați realizat trecerea de la sălile celor mai prestigioase opere ale lumii în spatele biroului de la Opera Comică pentru Copii? Ce v-a determinat să acceptați o astfel de provocare?


Felicia Filip: Ce m-a determinat? Răspunsul este unul singur: dragostea pentru copii.

    În cei 4 ani de când vă aflați la conducerea Operei Comice pentru Copii ați făcut din această instituție un reper cultural. Care a fost centrul strategiei dumneavoastră, cel mai important principiu după care v-ați ghidat?

Felicia Filip: Evident că în centrul strategiei mele plasez valoarea

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!