Sari la conținut

Fotografia postată de Gabriela Prisacariu a stârnit controverse în rândul mămicilor. Ce mesaj le-a transmis Gabriela acestora

Gabriela Prisacariu a postat vineri pe contul ei de Instagram o fotografie cu silueta ei postpartum, alături de mesajul “Adio burticaaaa”.

Comentariile de la mămici nu au întârziat să apară: “Pozele astea pun prea multă presiune pe mămicile care nu-și revin repede după sarcina”, “Dă jos corsetul ăla și mai vedem”, “Ai început și tu cu reclamele și cât de zen ești după sarcina! Ce vă mai place să faceți tam-tam în chiloți!” sau “Da cum să nu… mai sunt mămici care au născut și știm că burtica nu dispare după naștere”

Gabriela a declarat că s-a îngrășat 20 de kilograme în sarcină și că momentan a dat jos doar 10 kilograme, spunând că mai are mult până să ajungă la forma sa inițială, dinainte de sarcină.

Așadar, Gabriela le-a transmis tuturor mămicilor un mesaj, pe care l-a postat pe instastory: “Ce ați vrea? Să vă arăt cum arăt în pijamale după o noapte nedormită? Nu înțeleg. Sunt de departe la forma mea dinainte de sarcină, la pătrățele, mai am burtică, mai am multe lucruri, dar asta nu înseamnă că trebuie să le arat aici pe Instagram. Și este vorba despre faptul că mă simt bine în pielea mea și sunt fericită, am un ghemotoc aici lângă mine. De ce vă frustrează? Nu înțeleg care sunt frustrările voastre. Am celulită și eu, dar asta nu înseamnă că e o tragedie. Și logic că mă postez în chiloți, m-am postat înainte de sarcină, în timpul sarcinii și după. Ce, dacă am născut, înseamnă că gata? Îmi pun halatul pe mine, baticul pe cap și aia e?”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!