Sari la conținut

Hilary Duff – fotografii intime de la nașterea fetiței sale acasă, sub apă

Vezi gGalerie foto

Hilary Duff este oficial mămică de 3 copii. Vedeta a născut-o săptămâna trecută pe micuța Mae James Bair.

După ce a anunțat nașterea bebelușului la începutul săptămânii, printr-o fotografie adorabilă a surorii mai mari cu a micuței Mae James Bair, Hilary Duff a postat sâmbătă o fotografie intimă cu nașterea ei acasă, sub apă.

Fotografia o arată pe Hilary Duff care o ține pe Mae James în brațe, în piscina în care a născut-o pe aceasta. Fiul ei, în vârstă de 9 ani, Luca, din căsnicia cu fostul soț, Mike Comrie, și actualul soț al lui Hilary Duff o privesc pe aceasta cu uimire și dragoste.

În ciuda dificultăților de a rămâne însărcinată și de a naște în timpul pandemiei, Duff a spus că a treia sarcină s-a simțit mai ușor decât cele două sarcini anterioare, explicând că a existat un confort pe care nu l-a avut la primele două sarcini.

„Cea de-a treia sarcină am resimțit-o mai ușor, deoarece la a doua mi-a fost teamă când am venit acasă cu bebelușul, pentru că fratele mai mare, Luca, avea doar 6 ani și jumătate”, spune ea.

Duff a născut acasă, sub apă, și a transmis oamenilor că cea de-a treia naștere a fost „un moment atât de fericit, dar și plin de frici” - deși a adăugat că va alege aceeași modalitate de naștere, dacă va mai fi cazul.

Vezi video aici cu primele momente de după nașterea sub apă a lui Hilary Duff.

Sursa

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!