Sari la conținut

Hilary Duff – fotografii intime de la nașterea fetiței sale acasă, sub apă

Vezi gGalerie foto

Hilary Duff este oficial mămică de 3 copii. Vedeta a născut-o săptămâna trecută pe micuța Mae James Bair.

După ce a anunțat nașterea bebelușului la începutul săptămânii, printr-o fotografie adorabilă a surorii mai mari cu a micuței Mae James Bair, Hilary Duff a postat sâmbătă o fotografie intimă cu nașterea ei acasă, sub apă.

Fotografia o arată pe Hilary Duff care o ține pe Mae James în brațe, în piscina în care a născut-o pe aceasta. Fiul ei, în vârstă de 9 ani, Luca, din căsnicia cu fostul soț, Mike Comrie, și actualul soț al lui Hilary Duff o privesc pe aceasta cu uimire și dragoste.

În ciuda dificultăților de a rămâne însărcinată și de a naște în timpul pandemiei, Duff a spus că a treia sarcină s-a simțit mai ușor decât cele două sarcini anterioare, explicând că a existat un confort pe care nu l-a avut la primele două sarcini.

„Cea de-a treia sarcină am resimțit-o mai ușor, deoarece la a doua mi-a fost teamă când am venit acasă cu bebelușul, pentru că fratele mai mare, Luca, avea doar 6 ani și jumătate”, spune ea.

Duff a născut acasă, sub apă, și a transmis oamenilor că cea de-a treia naștere a fost „un moment atât de fericit, dar și plin de frici” - deși a adăugat că va alege aceeași modalitate de naștere, dacă va mai fi cazul.

Vezi video aici cu primele momente de după nașterea sub apă a lui Hilary Duff.

Sursa

 

Galerie foto

Articole relationate
Pâinici de casă pentru bebeluși

Pâinici de casă pentru bebeluși

Trebuia să împart cu voi rețeta asta, prea bune au ieșit pâinicile pe care le-am făcut astăzi. N-au sare, ca pentru bebeluși, dar să știți că sunt la fel de...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!