Sari la conținut

Laura Cosoi a botezat-o micuța Vera. Iată primele imagini

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ales să o boteze pe micuța Vera, mezina familiei, într-o biserică din Baia-Sprie, Maramureș, într-un decor de poveste.

Petrecerea de după botez a avut loc într-o pensiune din zonă, într-un cadru rustic, conform preferințelor vedetei.

"Fac ce fac și gândul mă poartă la ziua de sâmbătă, când fetița noastră, Vera a fost botezată. În orașul Baia Sprie există biserica romano catolică “Sfânta Marie”, construită între 1846-1858, în stil neoclasic după planurile lui Albin Tischler. Preotul Atilla Veres ne-a primit cu brațele deschise și acum, ca și data trecută, când am botezat-o pe Rita. Nu apuc să spun întreaga poveste acum, însa felul în care a fost decoarată biserica, pentru evenimentul nostru, mi-a mers la suflet! Cât de curand am să scriu în jurnalul meu, adica pe blog, totul exact așa cum a decurs", a scris Laura pe pagina ei de Facebook.

Micuța Vera s-a născut în data de 15 august, pe cale naturală. “Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți! Mulțumim pentru fiecare gând bun!”, spunea Laura pe rețelele de socializare, la câteva zile după nașterea fetiței.

► Citește și: Laura Cosoi, travaliul pas cu pas: „A fost o naștere frumoasă”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean mai au împreună o fetiță de 2 ani, Rita.

► Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu ambele fetițe

Sursa foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!