Sari la conținut

Laura Cosoi a dezvăluit sexul copilului. Cum a fost primul trimestru de sarcină

Celebra actriţă Laura Cosoi, însărcinată în şase luni, a dezvăluit sexul copilului, povestind pe blogul personal cum s-a simţit în primul trimestru de sarcină. Căsătorită cu Cosmin Curticăpean, vedete în vârstă de 36 de ani urmează să aducă pe lume o fetiţă cuminte cum nu s-a mai văzut “Se pare că fetița mea s-a acomodat imediat în noua ei „căsuță” așa încât primul trimestru a fost chiar ușor!”, a povestit actriţa, pe blogul ei.

“Nu am avut niciun fel de simptome ciudate, nici gând de pofte, grețuri sau stări de oboseală! Mi s-a părut chiar ciudat, însă experiența mea de viitoare mamă așa a fost – în primul trimestru propriu-zis nici nu am simțit că sunt însărcinată. Îți dai seama că lucrul acesta m-a surprins foarte plăcut, cu atât mai mult cu cât am avut alte așteptări. Credeam că o să zac la pat trei luni, că nu voi putea merge la repetiții, adio gătit și călătorii. Cu alte cuvinte, că nu voi putea face mai nimic.”, a explicat Laura.

“A fost însă și un dezavantaj, acela că nu prea avea informații despre bebelușul nostru. Situația s-a remediat odată cu primele seturi de analize. Am făcut în primul rând ecografia de confirmare a sarcinii și analize de sânge. În cea de-a 10-a săptămână am făcut testul Panorama. Testul acesta este noninvaziv (îți ia sânge) și laboratorul trimite proba în America pentru rezultat. Această analiză are capacitatea de a separa ADN-ul fătului de cel al mamei și astfel afli până în săptămâna a 14-a dacă există riscuri de boli genetice, dar afli cu o precizie de 99% și sexul copilului. Revin cu această poveste în curând”, a adăugat actriţa.

Mai mult, Laura a oferit detalii despre sarcina sa la o emisiune televizată: “Abia un kilogram am pus pe mine. Am văzut că femeile care nu au ajutor după aceea au slăbit mai uşor. Ar putea fi o idee. Am avut primele două nopţi nedormite, îmi dă câte un brânci. E foarte activă. Nu dorm mai mult, cred că sunt mai liniştită, nu ard atât de tare ca înainte, sunt mai aşezată. Mă organizez mult mai bine”.

“Ne-am gândit la nume. Vor fi două nume. Nu am avut altă variantă, am ales din start amândoi, nu e un nume nemaiîntâlnit, aş putea spune că e destul de comun”, a mai declarat Laura.

De-abia aşteptăm să aflăm numele micuţei!

Sursa text si foto



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!