Sari la conținut

Laura Cosoi, despre primul trimestru din a treia sarcină

Laura Cosoi urmează să devină mămică, pentru a treia oară. Micuțele Vera și Rita își vor cunoaște, in curând, surioara mai mică.

La 40 de ani, Laura urmează sa mai aducă pe lume un copil, în prezent fiind în primul trimestru de sarcină. Despre această perioadă din viața ei a povestit chiar mămica, pe blogul ei personal.

Ea a scris: “Daca primele doua sarcini au fost cumva asemanatoare, de data asta a fost diferit, in sensul ca in primul trimestru mi-a fost mai rau. Nu am stat la pat, am putut sa-mi vad de treaba, dar a trebuit sa suport o stare de greata continua. Culmea, asta nu se intampla de dimineata, ci de pe la 12 pana seara, cand ma culcam. Iar daca in trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar si ingredientul asta minune a fost frecvent depasit de situatie. Daca mancam imi era greata, daca nu mancam, la fel. Au fost momente destul de delicate, pentru ca am avut repetitii si am fost si in turneu prin tara. Asa ca am incercat sa gestionez situatia cat am putut de bine ca sa nu mi se faca rau pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine sa rontai si de data asta m-am descurcat bine cu limonada cu ananas. Mancam felii de ananas, beam compot de ananas si il combinam si cu lamaie.
Am observat ca imi trecea greata si daca faceam miscare, cateva exercitii sau scurte plimbari. Au fost si situatii un pic neobisnuite, de genul – in toiul repetitiilor, ma ridicam si faceam cateva genuflexiuni ca sa ma “dezmortesc” fara sa dau explicatii :))) Astfel greata se ameliora, desi nu stiu care era explicatia! Oricum, nu am luat niciun medicament.
Sa nu-ti imaginezi insa ca am facut mult sport. Doar cateva miscari usoare, exercitii de respiratie sau stretching, pentru ca am fost destul de prinsa cu spectacolele si, in plus, cu doi copii mici acasa nu e chiar foarte usor.”

Sarcina ușoară, Laura! Așteptăm să o vedem pe micuță.

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!