Sari la conținut

Laura Cosoi, despre ultimele zile în patru. "Ești tare așteptată, iubirea noastră!"

Laura Cosoi urmează să devină mămică de fetiță, pentru a treia oară.  De când a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil, Laura a oferit detalii despre viața de graviduță, despre alimentație, controale medicale și tot ceea ce implică această schimbare prin care corpul ei trece, pentru a treia oară.

Mai este foarte puțin timp și Laura Cosoi va deveni mămică de 3. Fiind ultimele zile în patru, așa cum Laura însăși a declarat, ea profită de timpul petrecut alături de soțul ei și cele două fetițe pe care le au împreună, Rita și Vera.

Mămica a scris pe blogul ei personal despre perioada frumoasă prin care trece alături de familia ei.

"Mai este foarte puțin și în lumea noastră, cât de curând, poposește surioara Ritei și a Verei, a treia fetiță pe care o așteptăm în armonie și iubire.

Nu știu exact când ne-am proiectat, sau dacă ne-am proiectat familia pe care o avem, o familie care este departe de a fi perfectă, dar cu siguranță este o familie unită, cu valori și credință în Dumnezeu.

Am trecut prin multe împreună, eu și Cosmin, în cei zece ani de relație, dar indiferent de situație, amândoi am știut că suntem făcuți să fim împreună, pentru totdeauna, prin familia și copiii pe care îi avem. Mă uit la aceste imagini și mă gândesc la ziua călduroasă de început de vară, de lumina apusului, mișcarea inului pe pielea mea, șoaptele de iubire ale fetițelor, râsetele lor, joaca și entuziasmul că suntem împreună, “toată familia” cum îi place Ritei să spună.

Mă încercă multe emoții în perioada aceasta, va fi o schimbare în viețile noastre, încă un suflețel alături de noi, o noua etapă, alte încercări, adaptări, nevoi, priorități și în tot acest noian de sentimente, desi nu am mai fost “aici” știm că suntem pe drumul cel bun. Încercăm să ne menajăm, să aplanăm situațiile tensionate, să facem loc în viețile noastre, parca mai mult că niciodată, comunicării, empatiei, somnului, răbdării, energiei pentru lucrurile care chiar contează, îmbrățișărilor. Nu avem planuri, nu am discutat, dar între mine și Cosmin există o energie și o comunicare extrem de profundă, din priviri, atingeri, simțiri. Știm că împreună vom găsi cea mai bună soluție să fim bine, împliniți și fericiți, iar venirea pe lume a mezinei ne vă aduce aminte că aceasta este menirea noastră și că prin ele suntem nemuritori!

Ești tare așteptată, iubirea noastră!"

Naștere ușoară, Laura! Așteptăm să vă vedem în varianta de 5!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!