Sari la conținut

Laura Cosoi, primele detalii despre botezul micuței Lara

Laura Cosoi a devenit mămică de fetiță, pentru a treia oară, în data de 23 iunie.

Mămica a optat tot pentru nașterea naturală, oferind pe blogul ei personal câteva detalii despre cea de a treia naștere, spunând: "Îmi cunosc corpul foarte bine și am născut repede de fiecare dată, așa că nu mă gândeam că va fi altfel de dată această. Până la urmă, m-am ținut de cuvânt: la ora 12.03, a venit pe lume Lara, o fetiță de notă 10, de 50 cm și 3.450 kg.
Dacă ar fi să compar cele trei nașteri, aceasta a fost ceva mai asemănătoare cu prima, doar că de dată asta nu mi s-a rupt apa. Atât la Rita, cât și la Vera mi s-a rupt apă acasă și apoi au început contracțiile, iar acum a fost invers. La Vera însă am stat într-un travaliu ceva mai lung, aproape 24 de ore, dar suportabil, pe când la Rita și la Lara a durat totul cam 2 ore și jumătate, mă refer la contracții puternice și expluzie."

În ceea ce privește botezul, Laura Cosoi ține la tradiții și o va boteza pe micuța Lara tot în Maramureș, la fel ca pe surioarele ei mai mari.

“Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a declarat Laura Cosoi pentru ego.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!