Sari la conținut

Laura Cosoi și soțul ei, weekend în Istanbul, fără copii

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au plecat singuri, fără copii, la Istanbul.

Așa cum a spus mămica pe blogul ei, a fost prima dată când ea și soțul ei au plecat de acasă, iar copiii au rămas cu bunicii.

Despre experința din Istanbul alături de soțul ei, dar și despre faptul că au hotărât să-și lase fetițele un weekend acasă, doar cu bunicii, Laura a povestit totul pe blogul ei.

“Aceasta este prima dată când plecăm amândoi de acasă, iar fetele ramân cu bunicii. Au mai stat vreo câteva zile fără mine, când am fost în turneu cu piesele de teatru sau fără Cosmin, care are uneori deplasari. Dar iată ca e un început pentru toate și nu regret acest scurt „intermezzo” în rutina de zi cu zi”, a scris Laura.

Ea a adăugat: “De ceva vreme – de fapt, înca de cand eram în Thailanda – mă gândeam ce-ar fi dacă am pleca undeva, vreo doua-trei zile, doar eu și Cosmin. De mai bine de 4 ani nu am mai avut experiența asta, pentru că până acum nici n-am conceput să mergem în vacanțe fără copii, indiferent cât de mici au fost. Adevărul e că mi-era dor de un timp doar pentru noi. Așa că la începutul săptămânii trecute m-am hotarat brusc – gata, plecăm! L-am întrebat pe Cosmin dacă ne putem sincroniza cumva programul, am vorbit cu bunicii de la Tg. Mureș și cu mama să stea cu fetele și iată-ne în prima noastră escapadă singuri, pe malul Bosforului, la Istanbul. Am fost inspirați și ne-am uitat pe starea vremii, pentru că prima noastră opțiune a fost Italia, însă acolo ploua. De fapt, cam peste tot în Europa ploua în perioada aceea, asa că am ales Istanbul, pentru că oricum era un oraș în care ne doream să mergem, dar în niciun caz în viitorul apropiat, cu copiii.
Am stat doar week-end-ul, dar a fost tare plăcut. N-am avut neapărat un plan, cu obiective de vizitat și bifat. Am vrut să ne relăxam, să ne bucurăm unul de celălalt și să stăm de povești în tihnă, ceea ce nu am mai apucat în ultimul timp.”

Tu ai făcut până acum escapade scurte, fără copii?

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!