Sari la conținut

Lavinia Pârva a născut un băiețel. Ce nume va avea bebelușul și care este povestea din spatele acestuia

Lavinia Pârva a născut joi, 16 mai, un băiețel perfect sănătos. Ștefan Bănică Jr a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook, anunțând și numele bebelușului: Alexandru.

”Sunt fericit pentru că avenit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.

Se pare că bebelușul a venit puțin înainte de termen, Lavinia fiind programată să nască luna viitoare. Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Povestea din spatele numelui Alexandru este una emoționantă. Solistul și soția sa nu l-au ales deloc întâmplător. În urmă cu 18 ani, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist, mai ales că el apare mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă la purtător.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!