Sari la conținut

Meghan Markle a născut! Prințul Harry și Meghan au devenit părinți pentru a doua oară

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară. Anunțul oficial a fost făcut duminică, 6 iunie.

Fetița cuplului a venit pe lume vineri, 4 iunie, ora 11:40 la Spitalul Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California. Micuța se numește Lilibet „Lili ” Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry.

Lili a cântărit la naștere 3,5 kilograme, iar atât bebelușul, cât și Meghan sunt sănătoși și vor ajunge în curând acasă.

► Citește și: Archie va deveni frățiorul cel mare! Meghan Markle și prințul Harry așteaptă al doilea copil

Într-o declarație oficială a purtătorului de cuvânt, „Lili a fost numită după străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a, a cărei poreclă familială este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a-i aduce un omagiu mamei prințului Harry, Prințesa Diana.

Nașterea a fost deosebit de emoționantă pentru Meghan, după ce în vara anului trecut a suferit un avort spontan. Ea a vorbit deschis despre durerea pierderii bebelușului, la perioada aceea.

► Citește și: Meghan Markle a pierdut o sarcină: „Știam, în timp ce îmi țineam fiul în brațe, că îl voi pierde pe al doilea”

Lili este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiilor prințului William George, verii ei Charlotte și Louis.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!