Sari la conținut

Melania Medeleanu – primele imagini cu băiețelul ei: “Spuneam cu voce tare că eu nu pot avea copii și la un moment dat a părut că nu mai doare”

Melania Medeleanu, jurnalista şi fondatoarea MagiCamp, a devenit mămică la începutul acestui an. Cu toate că au trecut luni bune de la acest mare eveniment și că a reușit să se adapteze noului rol,  de-abia de curând a făcut publice primele imagini cu băieţelul său, vorbind despre rolul de mamă.

În vârstă de 41 de ani, Melania este extrem de discretă când vine vorba de viaţa personală. Deși  fosta prezentatoare nu a oferit foarte multe detalii şi a ţinut sarcina secretă până în ultima lună, acum apare alături de băieţelul ei, Radu Petru, pe coperta numărului din iunie al revistei Unica.

Melania a mărturisit că sarcina a apărut într-un moment în care nu mai spera şi chiar se gândea serios la adopţie: „După atât de multe încercări eşuate, aproape că nu mai îndrăzneam să cred. Mă auzisem chiar spunând de câteva ori cu voce tare «eu nu pot avea copii» şi, la un moment dat, a părut că nu mai doare. Şi chiar dacă nu pot avea copilul meu, asta nu înseamnă că nu pot creşte un copil. Varianta adopţiei se conturase tot mai clar şi eram pregătită să fac pasul. Mi-am promis o ultima încercare. Pare că de data asta L-am convins. (...) Aşteptarea n-a fost degeaba. Radu a venit nu când mi l-am dorit, pentru că dorinţa a fost acolo dintotdeauna, ci când am fost pregătită să-l primesc“.

Cu privire la prima lună, Melania a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor: „În prima lună n-am ştiut ce m-a lovit. Eram aşa de convinsă că sunt pregătită pentru această experienţă, însă puiul de om complet dependent de mine, care-mi cerea aşa de imperativ prezenţa în fiecare clipă, m-a năucit complet. Adaugă la asta câte o oră, maximum două de somn pe noapte şi găseşti o Melanie care nu înţelege nimic din ce i s-a întâmplat. Dar apoi plânsul a căpătat diverse tonalităţi şi înţelesuri, zâmbetele lui desfăceau două gropiţe absolut adorabile, iar azi chiotele lui mă topesc complet. Nu mai zic de momentele în care, lipit de corpul meu, îşi îndreaptă privirea spre mine şi câteva minute rămânem doar noi doi, conectaţi într-o îndrăgostire fără margini“.

Jurnalista a precizat că şi-ar dori ca băieţelul ei să fie „liber, responsabil, înţelept, să aibă încredere în el şi în oameni, să fie atent la cei din jur, dar să nu dea doi bani pe gura lumii“.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!