Sari la conținut

Monica Bârlădeanu, însărcinată? Ce răspuns a oferit actrița, cu privire la speculații

Monica Bârlădeanu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu medicul Valeriu Gheorghiță, unul dintre cei mai renumiți medici din țară. De curând, însă, au apărut niște speculații conform cărora actrița ar fi gravidă. Vestea a fost lansată de Matilda Pascal Cojocărița, care aparent ar fi dat-o de gol, în direct, la Pro TV.

În cadrul programului special de Revelion, când a fost întrebată de rezoluțiile pe care le are pentru 2024, actrița a dezvăluit că își dorește o „masă plină”. Cei prezenți în emisiune au reacționat imediat, în special cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, care a strigat: „E gravidă, e gravidă”. De aici, a mai fost doar un pas până la apariția zvonurilor că vedeta ar fi însărcinată.

Așa cum era de așteptat, Monica a ținut să clarifice acest aspect. Ea a publicat un mesaj pe pagina sa personală de Instagram, în care a mărturisit că nu este deloc adevărat ce se spune, nu este însărcinată.

„Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri într-una, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”, a scris actrița, la sesiunea InstaStory.
Monica (45 ani) și Valeriu (41 ani) nu se afișează în mediul online și preferă să se bucure în intimitate de momentele petrecute împreună.


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!