Sari la conținut

O însoțitoare de zbor a alăptat bebelușul unei pasagere în timpul zborului, după ce mama lui a rămas fără lapte

O însoțitoare de zbor din Filipine s-a oferit să alăpteze bebelușul unei pasagere care a rămas fără lapte praf, în timpul zborului.

În noaptea dintre 5 spre 6 noiembrie, stewardesa Patrisha Organo, în vârstă de 24 de ani, se afla într-o aeronavă cu destinația Filipine, când a auzit un bebeluș plângând. Fiind la rândul ei mama unei fetițe de 9 luni, Patrisha a știut că trebuie să existe ceva ce poate face pentru bebeluș, așa că a mers imediat să vadă despre ce este vorba. Mama micuțului i-a explicat că nu mai are lapte praf la ea și că micuțului îi este foame.

„Imediat ce am auzit copilul plângând, știam că trebuie să existe ceva ce pot face pentru a ajuta. Când mama bebelușului mi-a spus că nu mai are lapte, am știut că trebuie să ajut și să-i ofer laptele meu, așa că m-am oferit”, a povestit tânăra.

► Citește și O poliţistă a alăptat un copil subnutrit, separat de mamă. Imaginea s-a viralizat în toată lumea

Mama copilului a fost recunoscătoare pentru ajutor, mai ales că era în aeroport de foarte multe ore. Conform honey moms, imediat ce stewardesa a hrănit copilul, acesta s-a liniștit.

“Sentimentul de neajutorare pe care îl ai atunci când copilul îți plânge de foame și tu nu poți face nimic a fost cel care m-a îndemnat să merg să ajut”, a mai declarat Patrisha.

Gestul femeii a făcut încojurul lumii, cu toate că a și născut controverse. Deși în mod normal nu există niciun pericol pentru micuț să fie alăptat de altă persoană decât mama lui, este important ca istoricul medical al acesteia să fie curat, astfel încât bebelușul să nu aibă de suferit.

► Citește și Am alăptat copilul altei mame
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!