Sari la conținut

O mămică a intrat în Cartea Recordurilor, după ce alergat 42 de kilometri, împingând căruciorul cu cei trei copii ai săi

Se spune că să fii proaspătă mămică e ca și cum ai alerga la maraton, după o viață întreagă de stat în fața televizorului. Dar o femeie din State ne-a arătat că mamele pot chiar mai mult: să alerge la un maraton, împingând un cărucior cu trei copilași.

Cynthia Arnold are 32 de ani și este din Missoula, Montana. Micuții ei au 6 ani, 4 ani, respectiv un an, astfel că mămica a trebuit să alerge 42 de kilometri împingând peste 80 de kilograme. Cât timp a durat tot acest act de curaj? 3 ore și 11 minute.

Și ca să ne simțim și mai leneșe decât o facem deja, trebuie să vă mai spunem că Cynthia nu este la prima cursă de acest gen! Ba mai mult, anul trecut a intrat în Cartea Recordurilore ca cel mai rapid semimaratonist care a alergat împingand un cărucior cu trei persoane. Cei trei copii ai săi au stat comod în carucior în timp ce mama lor își dadea ultimele puteri ca să-i împingă și să alerge cat mai repede. Anul acesta, însă, și-a depășit propriul record.

Femeia a participat la maratonul Missoula din Montana și și-a ales cursa special ca diferență de nivel să fie cât mai mică, astfel încât să nu fie nevoită să împingă deloc căruciorul în pantă.

Pe parcursul antrenamentelor Cynthia alerga singură, dar ocazional își lua și copiii cu ea în cărucior care se plictiseau teribil să stea câteva ore înghesuiți în cărucior doar pentru ca mama lor să alerge cu ei.

„Mulțimea m-a ajutat foarte mult. Am fost impresionată de câți oameni mă aplaudau și mă felicitau în timp ce alergam. Asta mi-a dat foarte multă energie și un moral puternic și m-a ajutat să-mi bat propriul timp. Acum când alerg singură fără cărucior este atât de simplu încât aproape nu-mi vine să mă opresc” a declarat Cynthia, la finalul cursei.
 

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!