Sari la conținut

Poveste regală, desculți în natură. Ducesa de Cambridge a amenajat o grădină unde micuții prinți s-au jucat desculți

Vezi gGalerie foto

Cine spune că prinții trebuie să pășească doar pe covorul roșu întins pe o marmură alba? Imagini de poveste, mult mai aproape de ceea ce își dorește să simtă orice om simplu, au fost suprinse cu familia regală. într-o grădină amenajată chiar de Ducesa de Cambridge.

Kate a creat designul unei grădini ce va fi prezentată la Londra, în cadrul unui festival al florilor, iar micuții George, Charlotte și Louis, au experimentat în premieră acest colț de rai, plimbânduse desculți prin grădină sau dându-se în leagăn.

"Înapoi în grădina naturii" este conceptul aranjamentului horticol realizat de Ducesa de Cambridge, alături de artiști peisagiști, iar imaginile adorabile cu familia regală în peisajul unic încearcă să transmită un mesaj legat de beneficiile activităților în natură asupra copiilor.Mai mult, cum și pentru părinți este indicat să stea cât mai mult timp în aer liber cu copiii, William și Kate au dat un exemplu simplu și fascinant!

Așa cum era de așteptat, detaliile nu au scăpat presei. Jurnaliștii au observa rochița cu floricele a micuței Charlotte, o creație aproape în oglindă cu cea a mamei sale, sau pantalonii scurți în care apare Louis, aflat la prima expunere publică majoră.

Și încă un detaliu: din grădina lui Kate, ce va fi prezentată la Chelsea Flower Show, cel mai important eveniment horticol din Marea Britanie, nu lipsesc florile de nu-mă-uita, preferatele Prințesei Diana, mama lui William.

Sursa

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!