Sari la conținut

Povestea nașterii unei minuni. De la zero șanse la un țipăt plin de personalitate

Pentru noi, astăzi e cea mai frumoasă zi din an. E ziua ei, minunea noastră cu personalitate, venită în ciuda tuturor doctorilor, care a dat buzna în viețile noastre, le-a făcut mototol și le-a călcat la loc, în ce formă a considerat ea că e mai bine pentru noi. Am găsit povestea nașterii ei. Am scris-o pe vremea când blogul nu exista nici măcar ca idee, iar scrisul meu era stângaci. Am ales totuși să o public, exact așa cum am simțit-o în acele momente, la câteva zile de când am devenit mamă. Frânturi din poveste se mai regăsesc pe blog, dar scrisoarea în forma asta, nu.

Minunea noastră cu personalitate

Poveste scrisă la scurt timp de la nașterea Anei, în februarie 2009

Povestea nașterii fetiței noastre începe cu ceva timp înainte de conceperea ei. Tot ceea ce s-a întâmplat din mai 2007 au fost pași către împlinirea unei minuni pe care nu mulți, în frunte cu mine, o credeau posibilă. Un vis frumos, dar  irealizabil. Cu fiecare pas, micuța noastră ne-a demonstrat că are personalitate. Și a fost numai cum a vrut ea. Ea și Dumnezeu, care ne-a dăruit cel mai de preț cadou al vieții noastre.

În primăvara lui 2007, la aproape o jumătate de an de la căsătorie, ne-am hotărât să facem un copil.

Bănuiam că nu va fi foarte simplu, pentru că mă știam cu probleme hormonale vechi, așa că mă așteptăm la câteva investigații și un tratament care speram să își facă efectul. Totuși, după câteva analize “de rutina” făcute soțului meu, diagnosticul a căzut că o ghilotină – se pare că problemele lui erau mult mai grave ca ale mele și, probabil, fără vindecare.

De atunci a început un cerc vicios, din care părea că nu vom ieși niciodată

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Pisica pe sarma

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!