Sari la conținut

Povești citite de părinți

Mi se pare foarte important să le citim copiilor noștri cărți de povești, basme, etc. Cred că e esențial în dezvoltarea pasiunii lor pentru citit. Dacă ar trebui să numesc un singur lucru pe care aș vrea să îl fac mai des, mai disciplinat – acela ar fi cititul.

Cu toate astea, uneori nu putem să fim lângă ei la culcare. Sau uneori frățiorul mai mic prinde un chef monstrous să se joace cu paginile cărții din care să citiți și nu concepe neam altă activitate.

Pentru momentele astea, o poveste audio merge de minune.

Am tot căutat povești, evident, cel mai comod, pe telefon, cu luminozitatea la minim și la un volum cât de încet se poate astfel încât să se mai poată înțelege.

Cele mai OKish povești sunt cele din teatrul radiofonic sau Electrecord. Dar se găsesc greu, trebuie să le asculți pe YouTube, care nu permite să stingi ecranul telefonului și să facă play în background, aplicațiile (iOS) care permit acest tip de audiție de pe YouTube nu știu să pornească automat următorul clip, și așa mai departe.

Din punctul ăsta de vedere Soundcloud este mult mult mai ok – și prin aplicația dedicată, și direct prin browserul telefonului. Acum mai trebuie un pic de baftă să găsiți povești faine pe Soundcloud și totul e perfect. Vă salvez niște timp – nu sunt povești faine pe SoundCloud. Nu încă, cel puțin.
“A book is a gift you can open again and again”. – Garrison Keillor

(…)

Citește mai mult pe www.urbankid.ro!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!