Sari la conținut

Primele imagini cu fetiţa Elenei Băsescu. Cum o cheamă pe micuţă

Fiica cea mica a fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, a născut luni, dis-de-dimineață, cel de-al treilea copil – o fetiţă frumuşică foc! 

Mândru nevoie mare, bunicul Băsescu a şi făcut publică prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit numele micuței.

”Bun venit pe lume, Anastasia! ”, a scris Traian Băsescu pe contul personal de Facebook, în dreptul primei imagini cu nepoata sa.

Elena Băsescu a adus-o pe lume pe fiica ei prin cezariană, la o maternitate privată din Capitală, luni dimineață (04.06.2018), cu câteva minute înainte de ora 8. Bebelușul a avut 3,77 kg și 53 cm la naștere.

Elena Băsescu mai are doi copii - Sofia Anais (4 ani) şi Traian Jr. (2 ani), cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei.

De ceva timp, Elena trăiește însă o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Tomata, un tânăr de 26 de ani care are un restaurant în Bucureşti.

Foto: Arhiva personală
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!