Sari la conținut

Prințul Harry și Meghan au ales nașii bebelușului de Sussex. Sunt celebri la Hollywood

Nu mai este mult până la data în care Meghan Markle va aduce pe lume primul său copil și al prințului Harry, iar presa internațională se întrece în a afla cât mai multe despre marele eveniment. Pe lista informațiilor prioritare se află și numele nașilor, iar favoriți pentru acest rol par a fi pe Amal și George Clooney, buni prieteni ai cuplului regal.

Vestea a fost răspândită de vărul actorului de la Hollywood, Ben Breslin, care le-a spus celor de la Daily Mail: "Va fi un naș grozav. El este grozav în toate, este un băiat bun". George Clooney și Amal, o reputată avocată pentru drepturile omului, s-au apropiat din ce în ce mai mult de Meghan și Harry, mai ales că soția actorului este bună prietenă cu ducesa de Sussex.

Mai mult, Meghan și Harry au fost invitați la reședința de lângă Lacul Como a soților Clooney, unde au primit sfaturi și i-au întâlnit pe gemenii de un an, Ella și Alexander, rodul iubirii dintre Amal și George.

O altă sursă a dezvăluit că "Amal și Meghan sunt apropiate de ani de zile, iar Harry și George s-au împrietenit tocmai datorită acestui lucru. Au o legătură mult mai strânsă decât o arată titlurile din presă". În plus, luna viitoare, ducii de Sussex sunt invitați la o cină în casa soților Clooney din Londra, acolo unde vor fi prezenți, printre alte personalități de rang înalt, Michelle și Barack Obama.


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!