Sari la conținut

Scrisoare către Andrei, homofobul

Salut, Andrei,

Zilele trecute am primit următorul mesaj de la tine:

Cautam niste statistici pe net si intamplator am dat peste postarea asta. Brusc mi s-a facut mila de cei ca tine. Ar fi bine sa speri sau sa te rogi ca aceasta initiativa sa devina lege pt ca altfel statisticile vor fi si mai negre. Sa legalizezi homosexualitatea/lesbianismul nu face decat sa atragi mania lui Dumnezeu peste tine ca natie. Crezi sau nu, chiar exista un Dumnezeu si El nu poate privi asemenea spurcaciuni.
Doar site-ul/blogul se numeste ‘cel mai bun tata’ pt ca din ce ai scris imi dau seama ca nu esti asa. Nici nu stiu daca esti tata! Ma gandesc,ca daca ai avea copii ai simti altfel pt viitorul lor.
O parere de cetatean modest!


Mesajul tău, public și pe blog, este un comentariu la un articol de-al meu de anul trecut în care spuneam că deși sunt atâtea probleme grave de rezolvat în țara asta, cum ar fi: abandonul copiilor, abuzul sexual asupra lor sau asupra adulților, cazurile de violență domestică sau de exploatare, părea că la vremea respectivă cea mai mare problemă a noastră consta în redefinirea prin Constituție a familiei ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie.

Trebuie să recunosc că în momentul în care am primit mesajul tău, primul impuls a fost să îți răspund și să-ți spun, pe un ton vehement, de ce cred că nu ai dreptate. Dar știind că nu are cum să iasă nimic bun din asta, am zis să mai las câteva zile să treacă și să revin apoi către tine.

Acum, într-o luni dimineață și după ce chiar m-am gândit mult la tine, vreau să-ți spun așa: te cred că îți este foarte teamă. Ai fost învățat că această orientare homosexuală este o boală, un flagel al societății și că de câte ori auzi despre ea, trebuie s-o combați cu vehemență. Mai mult, probabil că îți este teamă că este ca un virus care se poate lua și de care nu te mai vindeci. Și, cel mai important, ai fost învățat că acest virus trebuie stârpit.

(...)

Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!