Sari la conținut

Smiley a confirmat: “Noi acum înseamnă 3”.

Gata, este oficial: Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți! Artistul a dat vestea pe pagina lui de Facebook, printr-un mesaj extrem de emoționant: Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare și la figurat, dar și la propriu :). Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje. Găsiți video lung și foarte personal aici.

”Noi acum înseamnă trei”, a fost denumit clipul emoționant postat de Smiley pe Youtube, prin care a anunțat că va deveni tătic. În cadrul acestuia, cei doi au explicat cum au aflat că vor deveni părinți, dar și care au fost motivele pentru care au ascuns sarcina.

”Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic, eu personal, încă procesez informația. Ușor, ușor, încep să realizez că vor apărea multe schimbări, că trebuie să fac schimbări prin casă.”, a mărturisit Smiley.

”Vestea asta a fost o surpriză, dar ne-a bucurat foarte mult.”, a mărturisit și Gina.

Cei doi au explicat și care au fost motivele pentru care au ascuns sarcina: ”Nici familiile n-au știut, nici prietenii. Am vrut să anunțăm noi, dar am avut surpriza să vedem că scrie presa.”

Ba mai mult, Gina Pistol a mărturisit că a fost o surpriză să afle că este însărcinată, întrucât medicii îi spuseseră că nu are șanse să aibă un copil în mod natural.

”Nu mă așteptam să rămân însărcinată, a fost o surpriză. Credeam că e o dereglare hormonală, nu că e vorba de o sarcină. Medicii mi-au spus că nu pot să rămân însărcinată în mod natural.”, a mărturisit Gina care a dezvăluit și sexul bebelușului, și anume o fetiță.

”Vă spunem și numele? Se potrivește cu Maria. Regina Maria.”, a glumit Gina, care a precizat, de asemenea, că Smiley a fost foarte emoționat.

”Am fost și mai emoționat. Ești victimă totală când ești tată de fată.”, a spus Smiley.
 

Articole relationate
De ce am plecat

De ce am plecat

Eram gravidă pentru a doua oară. Aveam doar șase luni de sarcină când am luat cea mai grea decizie din viața mea. Nu am mai suportat să fiu abuzată emoțional. Nu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!