Sari la conținut

Un copil îi cere mamei să-i împrumute puțin telefonul. Nu ai să ghicești ce face cu el...

Vezi gGalerie foto

Raissa Andrade, o mămică în vârstă de 32 de ani din Brazilia, și-a lăsat telefonul pe mâna copilului ei. Acesta a profitat de ocazie și i-a făcut mămicii surpriză imensă: a comandat mâncare și dulciuri în valoare de 100 de dolari.

Majoritatea dintre noi preferăm să facem comenzi online în această perioadă, când nu avem chef să gătim. La fel a făcut și băiețelul Tom, care s-a răsfățat pe deplin la McDonald’s, după ce i-a cerut mamei sale să-i împrumute puțin telefonul.

Potrivit Raissei, fiul ei a rămas nesupravegheat pentru scurt timp, în timp ce mămica a intrat la baie să facă un duș. Tom i-a folosit telefonul pentru a comanda mâncare pentru acasă. Ba mai mult, a reușit și să confirme adresa de livrare. Mămica a declarat presei locale că, cel mai probabil, Tom a învățat adresa de la ea, de când comandau împreună mâncare.

Copilul a comandat 6 Happy Meal-uri, 6 meniuri la promoție, 10 milkshake-uri, 8 înghețate, 8 sticle de apă și 8 jucării.

Raissa a avut parte de o surpriză imensă când a auzit interfonul și a aflat că la parter o așteaptă 10 pungi de la McDonald’s.

În ciuda comenzii uriașe, Tom nu a fost atât de impresionat de lucrurile pe care le-a primit. Copilul s-a plâns mamei sale că nu a primit și minionul galben pe care l-a comandat. În plus, nici plăcinta cu mere nu a fost livrată.

Mămica a fost nevoită să împartă mâncarea cu vecinii din bloc, pentru a nu o risipi.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!