Sari la conținut

15 reguli de mers la shopping cu copilul

1. Anunță copilul cu suficient de mult timp înainte, cât să fie pregătit, dar și cu suficient de puțin timp înainte cât să faci față lamentărilor care cu siguranță vor veni.

2. Anunță mama că shopping-ul este exclusiv pentru copil și “exclusiv” nu înseamnă că dacă plătiți la casa de marcat din raionul copiilor, poate să-și cumpere și ea o bluziță și-o rochiță.

3. Fii pregătit ca, oricum, mama să-și cumpere o bluziță și-o rochiță, te va scuti de mulți nervi.

4. Lasă-l pe copil să-și aleagă și el un articol de îmbrăcăminte și fii pregătit să fie cel mai urât lucru pe care l-ai văzut în viața ta.

5. Mai important, fii pregătit (deși deja ar trebui să ai deja experiență suficientă) să ieși cu el/ea pe stradă purtând acel articol.

6. Nu uita că după primul rând de haine probate vor începe lamentările că a obosit rău de tot, că ești un părinte îngrozitor etc.

7. Nu uita că din acel moment mai ai maxim 10 minute acceptabile în care să termini cumpărăturile și să ieși din magazin, ca să nu vă dea ei afară.

8. Nu uita magazinele din care ați fost dați afară deja și aveți interdicție de a intra.

9. Nu te atașa de niciunul dintre articolele cumpărate. După prima purtare vor fi mâzgălite sau rupte sau uitate pe vreundeva.

10. Arată-i copilului...

(...)

Citește mai mult pe celmaibuntata.ro

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!