Sari la conținut

7 lucruri care mă supără în parc și soluții pentru ele

Mersul în parc nu e întotdeauna cel mai plăcut și simplu lucru pentru părinți. Copiii sunt desigur extaziați și e normal să fie așa. Dacă trecem peste faptul că o mamă cu 2-3 copii, după ce îi îmbracă și îi pregătește de ieșit pe ușă, simte nevoia să iasă la pensie sau să își ia concediu medical, mai sunt câteva lucruri care nu o ajută. Poate veți râde de mine, dar ultima oară era cât pe ce să ies din casă în pijamale și papuci. Eram fericită că totul era gata, de la pice la cea mare, rucsacul cu lucruri și bunătăți pregătit. Iar de mine am uitat. Dar să zicem că nu ăsta e cel mai mare inconvenient. Cele mai neplăcute lucruri pentru o mamă se petrec, de fapt, în parc. Să vedeți cum și de ce și ce soluții am găsit noi pentru ele.

Dacă ați supraviețuit etapei de pregătire de acasă, în funcție de viteză, experiență și numărul de copii, ajungeți în parc. Evident, puhoi de copii și părinți. La fel, în funcție de zi, de zonă, de parc și de vreme. Că dacă a dat o ploaie cât de mică, sigur toată lumea e în casă, să nu răcească copiii. :)

Nu știu ce vă enervează pe voi cel mai tare, dar pe mine, în ordinea menționării, mă supără următoarele:

    Mâncatul în parc

După ce mânuțele pufoase au explorat tot nisipul și tot pământul, iarba și toate jucăriile atinse de toată lumea, hopa, încep pachetele să se desfacă și să foșnească. Chiar dacă eu am regula că în parc nu se mănâncă și chiar dacă abia ne-am ridicat de la masă, fetele văd și sunt copii, na, tot încep să protesteze și să ceară. Nu sunt obsedată de curățenie, cu toate acestea, consider igiena mâinilor cea mai importantă la copii. Boala mâinilor murdare e o amenințare pe care nu o pot ignora.

Soluția: ca să nu simtă că sunt prea diferite de restul copiilor, planificăm un picnic, din când în când. Pentru igienizarea mânuțelor și fructelor am identificat mai multe soluții, una din ele e recentă și ne place mult - povestesc mai jos.

(...)

Citește mai mult pe florinabadea.ro

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!