Sari la conținut

8 lucruri pe care ar trebui să le știi despre copilul născut în zodia pești

Dacă ziua de naștere a puiului tău este între 19 februarie și 20 martie, înseamnă că este născut în zodia pești.

Mai jos sunt câteva lucruri despre copilul născut în zodia pești, precum și câteva sfaturi despre creșterea celui mic, ținând cont de trăsăturile sale de personalitate.

Trăsăturile de personalitate ale unui copil născut în zodia pești

De la a fi intuitiv până la a fi vulnerabil sau creativ, iată câteva trăsături de caracter pe care bebelușul tău din zodia pești este probabil să le aibă:

Este creativ și artistic

Fie că este vorba despre muzică sau artă, copilul din zodia pești va avea nevoie în mod constant de materiale cu care să-și pună în valoare creativitatea, așa că aprovizionează-te cu acuarele, creioane colorate și Lego.

► Citește și: O spune chiar știința: 6 motive pentru care copilașii născuți în martie sunt speciali

Este sensibil

Este destul de ușor să-i rănești sentimentele bebelușului pești, deoarece este posibil să supere din orice motiv. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este mai puțin deschis la schimbare, așa că, dacă bebelușul tău se bazează pe tine pentru sprijin emoțional, va rămâne așa pentru mult timp.

Este extrem de intuitiv

S-ar putea să-l vezi pe micuțul tău că înțelege când ești tristă sau nervoasă. El poate simți cu ușurință când ceva este în regulă sau nu.

► Citește și: Spune-mi zodia, sa-ti spun ce fel de mama esti (I)

Își exprimă cu ușurință emoțiile

Copilul din zodia pești va spune dacă este trist sau supărat din vreun motiv. Bebelușul ăși va exprima emoțiile pentru ca lumea să le vadă, așa că așteaptă-te la o dramă.

Este amabil și plin de compasiune

Copilul pești este amabil cu colegii de la școală și se va grăbi întotdeauna să-i ajute pe copiii care ar putea fi agresați, încercând să-i facă să se simtă mai bine. Copilul va fi preocupat de cei din jurul lui, ceea ce este o calitate pe care o vei admira pe măsură ce crește.

Are imaginația bogată

Cu un talent de povestitor, copilul din zodia pești are o imaginația bogată. Îi place să citească și să inventeze povești proprii, construindu-și singur universul.

► Citește și: Cele mai frumoase nume de copii născuți primăvara

Îi place să petreacă timp cu propria persoană

Asta pentru că își poate perfecționa talentul creativ atunci când este singur. Dacă puiul tău își dorește spațiu în timpul zilei, lasă-l să-l aibă și vei observa cum starea de spirit i se ridică instantaneu.

Are memorie vizuală

Copilul pești învață cel mai ușor cu ajutorul memoriei vizuale, ceea ce înseamnă ca va fi cel mai bun la grafice, diagrame, cărți și multe altele. Aceasta este o perspectivă excelentă asupra modului în care copilul tău va prefera să studieze la școală.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!