Sari la conținut

A găsit soluția perfectă pentru a-și apăra bebelușul de coronavirus: a inventat un rucsac izolant

Cao Junjie, un tată în vârsta de 30 de ani din Shanghai, a construit recent un rucsac de izolare în care să-și plimbe copilul pe afară.

Este doar un exemplu despre modul în care viața din China a fost modificată din cauza COVID-19. Peste 80.000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în China, deși oficialii americani cred că multe dintre cazuri nu au fost raportate.

Pe măsură ce pandemia s-a agravat, Cao a petrecut o lună transformând un rucsac folosit la plimbatul pisicilor într-un rucsac de izolare pe care l-a folosit pentru copilul său.

► Citește și: Un nou născut în vârstă de 6 săptămâni din SUA a murit din cauza COVID-19
 

Acest rucsac pompează aerul purificat înăuntru dintr-un sistem electronic cu ventilație, iar monitorul măsoară calitatea aerului din interior. El a instalat mănuși din cauciuc care ajung în interiorul rucsacului pentru a preveni contactul piele pe piele.

Poate oferi un mediul total izolat atunci când ieși cu copilul afară, spune Cao. Poate oferi un mediu sigur și confortabil pentru copil.

Bebelușii nu sunt considerați cu risc ridicat pentru acest tip de virus – cercetările au descoperit că majoritatea copiilor prezintă simptome ușoare și puțini dintre ei necesită internare.

Însă, pentru acești părinți era important să găsească o alternativă la mască.

Masca îi poate afecta respirația, deci este periculos de folosit, a declarat soția lui Cao, Fang Lulu. Cred că acest lucru pe care l-a făcut soțul meu este destul de sigur. L-am încercat-o de mai multe ori, așa că am încredere în acest rucsac.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!