Sari la conținut

A murit copilul care s-a înecat cu o bucată de măr la o grădiniță neautorizată din Oradea

Copilul de un an și jumătate care s-a înecat cu o bucată de măr la o grădiniță neautorizată din Oradea a murit marți după-amiază. El se afla în stare critică la spital, de săptămâna trecută.

„Din păcate pacientul a decedat înainte de ora 16. Am încercat să-l resuscităm, dar nu a mai putut fi salvat", a declarat pentru publicație dr. Florina Berte, medic primar ATI, din cadrul Spitalului Județean Oradea, din clădirea de pe strada Corneliu Coposu.

„La ora 15.55 a fost declarat decesul", a declarat și Lisa Crăiuț, purtătoarea de cuvânt a unității spitalicești.

Citește și Se pot îneca mai ușor cu mâncare bebelușii autodiversificați, decat cei diversificați? Experții susțin contrariul

În urma incidentului de la grădinița clandestină din Oradea a fost deschisă o anchetă. Unitatea școlară nu este în rețeaua școlară a Inspectoratului Județean Școlar Bihor, adică funcționează fără autorizație.

„Această entitate nu se regăsește în rețeaua școlară a unităților de învățământ din județul Bihor, nefiind nici acreditată, nici autorizată. Le recomand părinților să consulte această listă de pe site-ul instituției noastre, pentru a cunoaște unitățile acreditate, atât publice, cât și private”, a declarat inspectorul șef Horea Abrudan, potrivit sursa citată.

Sursa

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!