Sari la conținut

Activități de Crăciun pentru copii și părinți

Iubesc perioada sărbătorilor de iarnă! Se pare că mereu trece atât de repede și nu am niciodată suficient timp pentru a face toate activitățile pe care mi le doresc împreună cu copiii mei. Dacă ești în căutarea unor activități amuzante pentru pici, atunci citești articolul potrivit!

Iată ce activități facem noi în luna decembrie:

  • Completează pomul de Crăciun

Îmi place această activitate pentru că este simplă și practică. Folosește bandă pentru a trasa o formă de pom pe podea, apoi invită copilul să-l umple cu Lego.

  •  Brățară cu clopoței

Este posibil ca părinții să nu adore clopoțelele, însă copiii sigur le iubesc!
Iată, așadar, un tutorial despre cum poți face brățări cu clopoței.

  • Pomul de Crăciun alfabet

Practică identificarea literelor alfabetului cu această activitate simplă. Scrie literele alfabetului în pomul de Crăciun (folosind acest tipar), apoi scrie literele care se potrivesc cu cele din pom pe o hârtie autocolantă.

  • Artă cu bucăți de hârtie

Îmi place această activitate deoarece crează forță în mâinile prichindelului pentru abilitățile lui motrice. Tot ceea ce trebuie să faci este să rupi hârtie colorată, să trasezi conturul unui pom pe o folie protectoare, apoi să o atașezi pe perete. Invită copilul să completeze pomul cu bucățile de hârtie și alte decorațiuni.

  • Experiment cu bomboane colorate

Acesta este cel mai ușor experiment științific care este perfect pentru copiii mici. Vei avea nevoie doar de bomboane, bicarbonat de sodiu, oțet și colorant alimentar. Vezi experimentul complet aici.

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!