Sari la conținut

Așa că Dumnezeu a creat mamele de băieți

Dumnezeu știa că vei vrea să alergi liber în natură, să te murdărești și să înfrunți obstacole, și că vei avea nevoie de cineva lângă tine care să te poată susține chiar și simțind un nod în gât, de teamă – așa că a creat mama de băiat.  

Citește și 9 adevăruri frumoase pe care fiecare mamă de băieți ar trebui să le știe

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva care să te ajute să găsești un echilibru între a fi puternic și curajos, fără să uiți că poți să fii, în același timp, sensibil și bun – așa că a creat mama de băiat.

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva care să iasă din zona de confort, chiar și atunci când frica îi îngheța stomacul, doar pentru a te învăța pe tine să îți depășești limitele. Dar și de cineva care să îți spună că uneori e în regulă să rămâi acolo, în culcușul tău cald, pentru că fericirea nu este mereu despre a vrea mai mult – așa că a creat mama de băiat.  

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva care să fie lângă tine mereu, la orice competiție, să aibă zâmbetul până la urechi și inima plină. Știa că vei avea nevoie de cineva care să fie cel mai mare fan al tău, că pierzi sau câștigi – așa că a creat mama de băiat.

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva care să te ajute să construiești fortărețe, să călătorească în spațiu și să se aventureze în junglă, alături de tine– așa că a creat mama de băiat.  

Citește și Şi dacă iese tot băiat, ce faci?

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva care să te primească în brațele ei atunci când plângi, să îți spună că puternici sunt cei care își lasă lacrimile să curgă – așa că a creat mama de băiat.  

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva care să te alinte dimineața, să se bucure de mirosul guriței tale și de mânuțele tale pe obrajii ei – așa că a creat mama de băiat.

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva căruia să îi spui: ubita mea, te besc, privind-o adânc în ochi – așa că a creat mama de băiat.  

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva care să te învețe să te uiți cu respect și cu iubire la soția ta, de cineva care să te învețe că oamenii trebuie respectați indiferent de statut. De cineva care să te ajute să vezi binele din lume – așa că a creat mama de băiat.  

Dumnezeu știa că vei avea nevoie de cineva care să recunoască faptul că îi era teamă să crească un băiat, dar acum, cu zâmbet larg și cu lacrimi în ochi, ar spune oricui că nu își imaginează să fie altfel... decât mamă de băiat.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!