Sari la conținut

Bebelușul care face treburi... bărbătești. Galerie foto super simpatică

Vezi gGalerie foto

Cine spune că bebelușii nu pot fi adevărați bărbați? Poate că toată lumea, mai puțin Matt Mac, un tătic cu simțul umorului foaaaarte dezvoltat.

Matt este tăticul unei fetițe de peste doi anișori și a lui Ryan, un bebeluș ce s-a născut prematur, cu 9 săptămâni înainte de termen. Inspirat de compătimirile pe care le-a primit imediat după nașterea micuțului, Matt și-a găsit singur o alinare: Ryan nu este prematur, este doar un „avansat” care a putut să vină pe lume mai rapid decât toți ceilalți!

Așa se face că Matt a îmbinat această teorie cu aptitudinile lui creative și dat naștere unei sesiuni foto neobișnuite: a arătat tuturor că Ryan chiar este un bărbat adevărat!

Micuțul de doar câteva luni a fost fotografiat de tatăl lui în ipostaze bărbătești, pe care puțini maturi ar fi gata să le experimenteze cu picii lor: tăind lemne, bărbierindu-se, pescuind, tăiând iarba din curtea casei, reparând mașina și chiar jucând poker. Vă lăsăm să admirați și alte activități de-ale micuțului Ryan, în galeria foto de mai jos!

Chiar dacă au unele ipostaze par destul de periculoase, părinții lui Ryan dau asigurări că piciul lor a fost mereu în siguranță și că toată magia se datorează Photoshopului. Prin această serie de fotografii, aceștia au dorit să inspire și alți părinți ai căror bebeluși s-au născut prematur să fie pozitivi, răbdători și să caute mereu sprijin.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!