Sari la conținut

Bine că nu le oferim copiilor educație sexuală, dar în schimb le spunem că:

Copiii sunt aduși de barză.
Băiețeii au cocoșel și fetele au păsărică. Deci e un fel de ferma animalelor între picioarele noastre.
Dacă fetele se sărută cu cine nu trebuie, pot rămâne gravide.
Dacă te masturbezi, orbești.
Dacă continui să te masturbezi, orb fiind, îți cade și mâna.
Bătaia e ruptă din Rai.
Plus că acolo unde dă mama/tata, crește.

(...)

Citește mai mult pe celmaibuntata.ro
 

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Adi

    Eu propun sa nu le mai spunem nici ca ar exista Mos Craciun. Sau iepurasul de Pasti. De fapt nici Pastele nu ar mai trebui sa existe. Ca sa nu mai vorbim de stereotipurile de gen care apar in povestile fratilor Grimm sau in folclorul romanesc. Ce atatea povesti?

  • charles martel

    pana la urma ce te arde grija ce ii spune fiecare propriului copil?tu ii poti spune ce vrei la al tau, dar nu ti se pare abuziv sa ai pretentia sa spui si copiilor altora prostiile care iti trec prin minte?

  • Cotea

    @Adi. Corect! E mai bine sa le spunem ca exista un personaj imaginar in cer care ii supravegheaza 24/7 si ai carui deal-eri autorizati sunt niste sarlatani barbosi in rochii negre. Tine-i prosti si ia-le banii!

  • Vivia

    De cand a fost publicat articolul asta tot astept sa-si dea seama cineva ca stiristii gazetei sunt de nota 4 la limba romana, dar vad ca asta nu e o problema si nu a deranjat pe nimeni. Chiar nimeni din redactie nu stie ca nu se spune "dar, in schimb" ci ori "dar" ori "in schimb", care sunt echivalente? Ce respect pot sa am pentru jurnalistii care nu ar lua bacul la limba romana si care fac greseli elementare de exprimare?

  • Adi

    @Cotea, nu, e mai bine sa le spunem ca barbatii au voie sa se creada femei si ca ar fi normali, la fel si femeile pot sa se creada barbati si cica-i OK. In schimb cei care se cred Napoleon sau Alexandru cel Mare sunt cazuri care se trateaza la psihiatru. Putem sa invatam copiii de pana-n 14 ani cum sa faca sex, cu singura conditie sa se pazeasca sa nu apara vreo sarcina nedorita. Putem sa-i invatam pe copii sa vorbeasca despre sex in gura mare, ca daca se discuta la ore inseamna ca-i normal ca Gigel sa spuna ca azi-noapte l-a durut un c*i sau ca Maricica sa spuna in gura mare la ora de dirigentie ca are ciclu neregulat. Hai las-o ca macane.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!