Sari la conținut

Black Friday: mari case de design din lume, în oferta SensoDays.ro

Vezi gGalerie foto

Casa ta se află în prim plan de acest Black Friday? Atunci, nu rata oferta Sensodays, acolo unde vei regăsi o mulţime de produse premium ale celor mai apreciate şi premiate case de design din lume.

Abonează-te aici şi vei avea acces în avans la promoţia din Vinerea Neagră, totul pentru a alege din timp produsele preferate de Home & Deco. Calitatea, originalitatea şi versatilitatea sunt criterii bifate deseori de clienţii Sensodays, iar produsele de design prezente în ofertă corespund 100% acestor cerințe.

Între 16 şi 19 noiembrie 2018, ai produse de 5* la preţ de 3*, iar în oferta din acest an intră branduri de top, ale căror produse îţi vor transforma total căminul.

Villeroy & Boch, Diesel Living, Missoni Home, Descamps, Tommy Hilfiger, Kartell, LSA Internaţional, Zwiessel 1872, Gamma, AXOR, Steinberg, Laufen, Duravit
– tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai cont pe site, să îţi verifici abonarea la newsletter şi apoi să începi navigarea printre cele mai speciale produse de design.

De la Tommy Hilfiger ar fi perfectă această pernă decorativă, 100% din bumbac, cu un design inedit, împletit, ce îmbină clasicul cu modernul şi se potriveşte oricărui stil şi decor.

Kartell vine cu o mulţime de produse spectaculoase pentru casă, iar alegerea unei veioze Taj va fi una inspirată: cumperi un produs util ce se încadrează oricând şi la categoria decoraţiunilor interioare de mare efect.

Villeroy & Boch
ne-a obişnuit deja cu produse din porţelan premium, al căror design este semnat de artişti de top, aşa cum se se întâmplă şi în cazul acestui set de cafea Amazonia Espresso.

Missoni Home te poartă într-o altă lume prin culorile, materialele şi pattern-urile folosite în crearea produselor sale. Ce zici de această lenjerie de pat Missoni Jill, realizată din bumbac satinat?

Dacă vrei să faci o investiţie spectaculoasă, pe termen lung, Gamma Arredamenti propune o canapea de colţ Gamma Urban din piele Pampas, un concept inovator şi rafinat despre care poţi citi mai multe pe site și o poti vedea și în showroom.

Când designul se întâlneşte cu practicabilitatea, cu siguranţă vorbim despre Steinberg, soluţia perfectă şi completă în materie de produse pentru baie şi spa. Alege, de exemplu, o baterie pentru duş cu divertor Steinberg Clarity.

Sensodays reprezintă produse de calitate, premiate la târgurile din domeniu, peste 100 de branduri internaţionale în portofoliu şi exclusivitate pentru unele dintre cele mai apreciate case de design din lume. Cel puţin un produs Sensodays se regăseşte astăzi în peste 200.000 de case din România, confirmând şi validând încă o dată eforturile Sensodays de a aduce pe piața din România produse premium.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!