Sari la conținut

Când distracția copilului e pe bani

Cu Aris merg în mod normal într-un parc unde nu găsești tiribombe sau magazinașe la tot pasul care să vândă dulciuri, jucării care se strică în trei secunde sau alte porcarioare. Există multă verdeață, un lac și vreo două spații cu tobogane, leagăne și zone de cățărat și de învârtit în voie. E distracție în aer liber multă și gratuită, care se lasă cu obrajori de zmeură și uneori cu câteva julituri în genunchi sau în cot.

Vineri, cum mergeam cu mașina spre parcul nostru, a văzut Aris un alt parc, cu gard în chip de zid cu porți de castel, care i-a atras atenția:

“Mami, te log melgem, te log melgem, te log melgem?” De 1000 de ori “te log melgem” mai târziu, am întors și am început să caut un loc de parcare.

Enșpe mii de trenulețe, avioane, mașinuțe, elicoptere, umbrelute și motociclete au răsărit în fața noastră imediat ce am intrat în parc, toate pe bani, nimic sub 5 lei tura de 2 minute. Tot perimetrul împânzit cu afișe: “copiii plătesc, indiferent de vârstă!” Deci gata cu scuza “e mic, are sub 3 ani”, poate să aibă și 3 zile, dacă nu-i în burta mamei, plătește.

(...)

Citeşte mai mult pe ruxandraluca.ro

Sursa foto: Arhiva ruxandraluca.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!