Sari la conținut

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru întreaga familie

E abia trecut de jumătatea lui noiembrie, dar cum toate magazinele au deja vitrinele garnisite de Crăciun, utilajele publice lucrează la decorarea străzilor, pe noi ce ne oprește să intrăm  în atmosferă? Mai ales că timpul trece așa repede și cum clipim o dată, ne trezim că ciocnim ouă roșii. Așa că m-am pregătit din timp și, pentru început, am făcut lista cu cele mai frumoase filme de Crăciun. Am pus și filme de animație, dar și filme artistice . Unele clasice, altele comedii romantice mai noi. În general, filmele de genul ăsta sunt suave, fără scene și replici greu de explicat, așa că pot fi ușor vizionate și împreună cu copiii, cu mici excepții, pe care le-am specificat. Vă sfătuiesc, totuși, să vă uitați la trailere înainte de a propune filmele spre vizionare în familie.

Cele mai frumoase filme de Crăciun. Filme artistice

Un colind de Crăciun (A Christmas Carol, 1938)

Este prima ecranizare a romanului lui Charles Dickens și prima dată când personajul fără inimă, zgârcitul și hainul Scrooge vede lumina ecranului.  După ce este vizitat de trei fantome ale Crăciunurilor trecute, Scrooge se schimbă radical și se trezește în dimineața de Crăciun un om bun, blând și care abia așteaptă să primească în suflet magia sărbătorii. Rămâne una dintre cele mai bune ecranizări, pe care costumele, coafurile și faptul că este alb-negru o fac extrem de autentică.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti