Sari la conținut

Copilul meu a mers la școală pe cod portocaliu de ger și ce credeți că s-a întâmplat? Nimic.

Aseară au spus la televizor că școlile vor fi închise vreo două zile și Albert a sărit în sus de bucurie. Avea să scape de mate, de română și de engleza, iar pentru un elev de clasa a treia, asta înseamnă raiul pe pământ. Până și eu, care eram tocilara clasei, îmi amintesc cum mă super bucurăm când scăpam de ore, deci l-am înțeles perfect.

► Citeşte şi Doamna primar, 250 de mii de copii vă mulțumesc! N-au nevoie de școală ca să vă voteze mai târziu!

Numai că n-a durat mult extazul, am primit un mail de la școala copilului prin care ne anunțau că elevii erau aşteptaţi la cursuri a două zi. Analizaseră bine situația, starea drumurilor, posibilitatea de a face aprovizionarea, și au decis că sunt ok, pot să funcționeze după programul normal. Doar că urma să stăm în alertă și, în caz de ceva, ne-ar fi chemat să luăm copiii mai repede.

Ah, dragul de Albert, i s-au înecat imediat corăbiile când a auzit de mailul asta și, vrând, nevrând, azi s-a dus la școală.

S-a trezit dis de dimineață, după bunul obicei. S-a spălat, s-a îmbrăcat ceva mai gros, cu ştrampi pe sub pantaloni și cu geacă de munte, iar când l-am întrebat dacă îi este frig, mi-a spus că doar puțin. A ajuns la școală fără probleme, la fel ca mai toți colegii și învățătoarea lui, la fel ca doamna de la curățenie, doamna de la bucătărie, doamna care îi supraveghează, doamna directoare, domnul portar. Apoi au făcut toate orele, s-au jucat în pauze și, la finalul zilei, a intrat pe ușă bine dispus. Nici fundul nu i-a înghețat de la timpul petrecut în ger, nici mucii n-au apucat să îi curgă din nasul roșu.

(...)

Citeşte mai mult pe ruxandraluca.ro
Sursa foto: Pixaby
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!