Sari la conținut

Copilului meu: ești cea mai mare realizare a mea

Dacă aș fi fost întrebată în urmă cu câțiva ani care este cea mai mare realizare a mea, cu siguranță aș fi spus succesele și câștigurile financiare legate de carieră.

De-a lungul timpului, am bifat lucrurile de pe lista mea, gândindu-mă cu cât am făcut mai multe, cu atât voi fi mai fericită.

Dar, iubitul meu copil, mi-am dat seama de ceva.

Indiferent de ce fac, nu este la fel de minunat ca a-ți fi mamă.

► Citește și: Să-l faci… e floare la ureche – să-l crești… e floare-de-colț

Realizările mele nu sunt măsurate în bani, ci sunt măsurate în îmbrățișări, pupici și în fiecare te iubesc pe care ni-l spunem.

Realizările mele sunt definite de faptul că voi fi mereu alături de tine. Voi fi protectorul tău. Prietenul tău. Confidentul tău.

Realizările mele sunt definite de faptul că voi fi întotdeauna mândră de tine. Că te voi iubi necondiționat  și pentru totdeauna.

Nicio sumă de bani din lumea întreagă nu poate cumpăra senzația pe care o ai când îți strângi copilul la piept. Senzația de fericire absolută pe care o ai atunci când îți vezi copilul fericit.

Tu rămâi cea mai mare realizare a mea.

► Citește și: Te iubesc pentru că ești al meu! Atât

Deși nu este întotdeauna ușor și există momente de epuizare. De frustrare. De lacrimi. Momente în care am nevoie disperată de timp pentru mine, însă pe tine te voi alege mereu.

Poate că unii oameni nu văd maternitatea ca pe o realizare. Că este doar o parte naturală a vieții. Dar ei nu te văd ca mine.

În timp ce unii se întreabă de ce am renunțat la o carieră de succes pentru a sta acasă cu tine, eu știu că am fost sortite să fim împreună și nici nu știi ce onoare este să fiu mama ta.

Deci, puiul meu, aici este adevărul.

Tu ești munca vieții mele.

Tu ești moștenirea mea în această lume.

Tu, copilul meu, ești cea mai mare realizare a mea și vei fi întotdeauna.

► Citește și: Scrisoare pentru tine, mamă de bebeluș și de prichindel...

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!