Sari la conținut

Cum îi ajuţi pe copii să-şi consume energia în casă?

Când este vreme urâtă am vrea să stăm într-un palat. Casa devine mult prea mică pentru câtă energie au copiii. Ce să facem cu ei atunci când le vine să se urce precum mâţele pe perdele? Ei bine, am strâns câteva idei de la părinţi inventivi.

Învăţaţi un dans nou

Eşti lipsită de idei în ceea ce priveşte dansul? Înseamnă că ai nevoie de un instructor. Imitarea mişcărilor place mult copiilor, fie ei mai mari sau mai mici. Şi găsiţi suficienţi instructori pe internet.

Yoga

Ce mişcare să faceţi şi să nu dărâmaţi cu totul casă? Ei bine, yoga este răspunsul. Fie că ştiţi voi yoga, fie că urmăriţi un instructor de pe internet, puteţi cu uşurinţă să vă faceţi un program acasă. Nouă ne-a plăcut mult acest video şi cred că şi copiii vortri îl vor iubi. Ca să nu mai spunem că aşa vă mişcaţi şi voi. De când nu aţi mai făcut yoga?

Arte marţiale

Ar fi mult mai bine să meargă undeva să facă cu un profesor, dar este bine şi acasă, ca să vă ocupaţi timpul. Artele marţiale ţin mult de postură şi lovitiuri în gol. Chiar le puteţi face în linişte, de crede lumea că nu este nimeni acasă. Cu ce să începeţi? Cu lecţia 1.

 

 

Balet

Nu cred să fie fetiţă căreia să nu îi placă graţia balerinelor. Şi puteţi repeta acasă primele mişcări. Par simple la prima vedere, însă sunt suficient de dificile pentru corp astfel încât să ai un copil care va adormi obosit şi foarte mulţumit de el însuşi.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!