Sari la conținut

Cum și, mai ales, câte opționale alegem pentru copilul nostru?

Ne dorim pentru copiii noștri școli mai bune, să facă sporturile pe care noi nici nu le-am visat, să știe limbi străine încă din pruncie, să meargă la balet, pictură, IT, arte marțiale și chiar canto și pian (cine știe, poate iese ceva) în numele dezvoltării complete și al succesului în cariera viitoare. Dar ce te faci când toate aceste visuri sau neîmpliniri personale cad foarte greu pe umerii copilului?

În prezent, școala este mult mai stufoasă și mai grea decât pe vremea noastră. Ecuațiile de gradul unu au tot coborât în clasament și în curând se vor studia la grădiniță. Ghiozdanul este atât de greu, de până și eu fac un efort să-l car. Iar peste toate astea, bieții copii, sunt nevoiți să meargă după școală la alte și alte cursuri pe care noi părinții decidem că sunt bune pentru viitorul lor.

Cum să alegem aceste activități extrașcolare, numărul lor și de ce trebuie să ținem cont ca să avem un copil fericit, odihnit și să facă cu adevărat față sarcinilor și chiar să rămână cu ceva după ele? (...) Citește mai mult pe www.taticool.eu

Sursa foto Taticool
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!