Sari la conținut

Dacă ai bonă, de ce te plângi?

Vă povesteam acum 2 săptămâni că bonele NU sunt sclave voastre și că merită tratate cu respect mai ales când acestea vă au în grijă copiii.
 
Azi vreau să vă povestesc despre prietena mea Emily, care are o fetiță de 4 ani și o bonă care merge zilnic la ea 8 ore, care tot ce face este să aibă grijă de fetiță, având o altă doamnă la curățenie.
Ei bine de câte ori mă aud cu Emily la telefon sau ne vedem la cafea tot ce aud este: ‘Nu am timp de nimic!’; ‘Sa vezi ce a făcut iar Dora (fetița ei), nu a dormit după masă deloc. Mi-a scos peri albi’ sau ‘Ieri aveam treabă și nu am mai putut să termin tot de pe listă pentru că Dora nu a mers la grădiniță.’
La toate problemele ei o întreb dacă a stat cu Dora iar ea mereu răspunde: ‘Ei na, nu! Pentru ce plătesc bonă? Dar sunt stresată asa… Bona stă cu ea, dar eu nu m-am putut concentra.’
Desi….ea era departe de casă și nu avea nici copilul pe ‘capul ei’.
 
 O altă prietenă are bonă internă, adică stă nonstop la ea. Ea nu lucrează dar se plânge cum nu are timp de masaj dacă copilul e bolnav. Când o întreb dacă a stat ea cu el, același răspuns primesc cum că ‘doar nu plătesc bonă degeaba’.

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!