Sari la conținut

De ce Charlotte nu va fi niciodată ducesă, în ciuda statutului regal

Vezi gGalerie foto

Prințesa Charlotte este al doilea copil al Prințului William și al soției, Kate, ducesa de Cambridge. Cu toate acestea, micuța de cinci ani nu va primi niciodată același titlu ca mama ei.

Titlul complet al lui Charlotte este Prințesa Alteței Sale Regale din Cambridge și este pe locul patru în linie, la tron.

În ciuda înaltului statut regal, în prezent, ducii sunt rezervați doar descendenților bărbați ai monarhului.

► Citeşte şi: Trucul inteligent de parenting pe care îl folosește Kate Middleton, pentru a crește independența copiilor ei

Pentru ca o parte feminină regală să devină ducesă, ea trebuie să se căsătorească cu un duce. Frații lui Charlotte vor putea primi acest titlu, în viitor.

Așa cum este tradiția regală, când George, fratele lui Charlotte, se va căsători, va primi un ducat. Același lucru este valabil și pentru cel mai mic copil al familiei regale, prințul Louis.

Cu toate acestea, deși prințesa Charlotte ar putea să nu devină ducesă, există un al titlu pe care este probabil să-l primească. Când tatăl ei va deveni rege, lui Charlottle i se va acorda un nou titlu.

Prințesa Charlotte ar putea deveni prințesa regală, un titlu care aparține, în prezent, prințesei Anna, fiica reginei.

Prințesa Anna este, ca Charlottle, singura femeie dintre frații ei.

► Citeşte şi: Nunta regală: Prințesa Charlotte și Prințul George, roluri importante în cadrul ceremoniei. De ce nu va fi prezent și Prințul Louis, mezinul familiei?

Autorul regal, Duncan Larcombe, a declarat pentru revista Town and Country: “Titlul de prințesă regală este, în mod tradițional acordat fiicei mai mari a monarhului.“

“Este un titlu care rămâne pe viață, așa că prințesa Charlotte va trebui să aștepte cel puțin până la moartea actualei Prințese Regale.“

“De-a lungul istoriei au fost șapte prințese regale.”

Regina nu a fost niciodată cunoscută sub numele de Prințesă Regală, deoarece mătușa ei, Prințesa Maria, era în posesia titlului.

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!